• Sala Bizantină

    Sala Bizantină prezintă o armonizare a stiului bizantin cu elemente specifice arhitecturii româneşti. Coloane scunde, înnobilate cu frize din stiuc aurit, susţin arcade romane. 
  • Sala Norvegiană

    Sala Norvegiană dă o notă exotică Palatului, prin sugestiile ce trimit la lumea vikingilor. Candelabre ingenioase, în forma corăbiilor vikinge, plafonul suţinut de grinzi terminate în console, ce reprezintă chipuri de animale fantastice, inspirate din mitologia Nordului, toate creeaza un interior special .
  • Sala Gotică

    Sala Gotică are o ambianţă sobră, occidentală, prin motivul arcelor frânte în ogivă, prin candelabrele simple şi parodeseala cu desen gotic bavarez, prin arcadele cu nervuri şi tavanul din stiucatură care imită lemnul.

Organizare ► nuntă • botez • aniversare • conferinţă • meeting • training • team building • lansare sau prezentare de produs ori  brand • petreceri  corporate • evenimente mondene

 

Alegerea sălii trebuie facută cu mare grijă. Puteţi opta pentru o sală mică (aprox. 80 pax / 110 pax) sau spaţiu mai generos (aprox. 130 pax / 140 pax), în funcţie de preferinţe, număr de invitaţi sau buget disponibil. Ţineţi cont de prima impresie când aţi vizitat sala, dar şi de funcţionalitatea ei: spaţiul de dans, aranjarea meselor, spaţiul pentru formaţie sau DJ, intrarea, aerul condiţionat/încălzirea, etc. Discutaţi toate aceste aspecte înainte de întocmirea cererii de închiriere a spaţiului şi, dacă sunteţi indecişi, vizitaţi sala în timpul unei acţiuni (nunţi/petreceri, etc).
Sala   Bizantină

O scară în spirală coboară spre un interior somptuos specific palatelor vechiului Bizanţ. Stilul bizantin este armonizat cu elemente specifice arhitecturii româneşti. Coloane scunde, înnobilate cu frize din stuc aurit, susţin arcade romane.

• capacitate: max. 140 persoane la mese dreptunghiulare;

• dimensiuni : 32,5x10 m; 325 mp;

• înălţime : 6,50 m;

Sala   Norvegiană

Dă o notă exotică Palatului, prin invocarea simbolisticii scandinave. Coloanele de marmură roşie susţin un tavan ce imită lemnul. Lampioanele redau, în miniatură, vechi corăbii vikinge, iar elementele zoomorfe şi frescele murale – personaje şi scene din cultura Nordului.

• capacitate: max. 110 persoane la mese dreptunghiulare;

• dimensiuni : 22x8m; 176 mp;

• înălţime : 6,50 m;
Sala   Gotică

Conferă o ambianţă distinsă, occidentală, prin motivul arcelor frânte în ogivă, prin candelabrele simple şi pardoseala în desen gotic bavarez.

• capacitate: max. 80 persoane la mese dreptunghiulare;

• dimensiuni : 22x7,7m; 169,4 mp;

• înălţime : 6,50 m;

S c h e m ă

 SUBSOL.jpg


S e r v i c i i 

CMN nu asigură serviciile privind: aranjamente florale (mese şi prezidiu) / baloane / huse scaune / feţe de masă / funde ş.a.

CMN dispune pentru deservirea meniului în cele trei săli somptuoase ale palatului de un bloc alimentar adecvat, dotat cu utilaje moderne, în care echipa proprie de specialişti în arta culinară, prepară întregul meniu.

Husele de scaune, alături de feţele de masă şi decorul de prezidiu schimbă complet atmosfera unei săli de petrecere, indiferent de specificul şi arhitectura acesteia. Recomandarea noastră este să ţineţi cont de tematica evenimentului, de nuanţele folosite la celelalte decoraţiuni şi de arhitectura sălii. Husele de scaune, eşarfele şi feţele de masă se închiriază.


C o n t a c t,  r e z e r v ă r i   e v e n i m e n t e,  c o s t u r i   s ă l i

 

Andreea MĂRĂNDEL

Adresa: Str. Constantin Mille; Sector 1; Bucureşti

Telefon: 021 313 86 80 / 166

021 314 95 51

Fax: 021 315 09 60

E-mail: marketing@cmn.ro


P r o g r a m   v i z i o n ă r i   şi  c o n t r a c t ă r i :

 

Luni , vineri : 08.00 – 14.00 → Andreea MĂRĂNDEL

Marţi, miercuri, joi : 08.00 – 16.00 → Andreea MĂRĂNDEL

Sâmbătă , duminică (numai pentru vizionare săli, în zilele când sunt planificate activităţi) →Cătălin JIPAC o n t a c t e:

 

► Administrator săli (reprezentant CMN)– Cătălin JIPA  : 0720964697

Servicii de set-up sală / pază / parcare / spaţiu şedinţă foto / aer condiţionat / căldură / garderobă

! Notă: Nu pot fi asigurate mese rotunde.

► Oferte de meniu - Ion MOROSANU : 0744676717

Stabilire meniu complet de eveniment şi cost meniu.

Pentru oferta de servicii la un nivel calitativ crescut, este necesară purtarea unor discuţii preliminare despre organizarea evenimentului. Reprezentanţii vă vor adresa întrebările specifice pentru a afla necesităţile clientului şi particularităţile evenimentului care urmează să fie organizat. În acest sens, este important să se cunoască în primul rând numărul de persoane, dacă anumite persoane preferă sau nu preferă anumite tipuri de mâncăruri. Un alt element important de cunoscut este tematica evenimentului. Aceasta poate fi extrapolată şi la realizarea platourilor sau a ţinutei personalului. Organizarea se realizează în cele mai mici detalii, cu participarea directă şi consultarea clientului. Discuţiile purtate se vor materializa în ceea ce va însemna evenimentul, iar ideile şi experienţa noastră vă vor asigura că veţi fi mulţumit de serviciile noastre. Evenimentele speciale necesită o atenţie specială şi aceasta ne oferă motivaţia necesară pentru a deveni creativi şi pentru a vă oferi cele mai bune ingrediente şi reţeta pentru un eveniment perfect.

M u z i c ă (formatie & DJ)

► Maestru dirijor – Stelian UNGUREANU : 0723153628 / 0726123312